ARUBA

Het eiland Aruba in de Caraïbische Zee is onderdeel van de zogenaamde ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao). Aruba heeft een tropisch klimaat, veel zon en een verkoelende wind. De temperatuur van gemiddeld 26 graden is zeer aangenaam te noemen. Het eiland leent zich dus uitstekend voor een fantastische zonvakantie.

De schone zandstranden en de blauwe zee zorgen er voor dat het toerisme op Aruba goed ontwikkeld is. De luxe hotels zorgen voor een uitgangspunt voor een uitgeruste zonvakantie. Voor elke budget is dit een mooie zonbestemming. Wie naar Aruba komt kan genieten van al dat moois wat dit eiland te bieden heeft.

Genieten in de zon

Aruba heeft ruim 100.000 inwoners en meerdere talen. Nederlands is de officiële taal, maar ook Engels, Spaans en Papiamento worden veelvuldig gebruikt. De bevolking op Aruba staat als zeer gastvrij en vriendelijk bekend. Deze eigenschap maakt het eiland een aantrekkelijk vakantiebestemming. Oranjestad is de hoofdstad van Aruba, hier vind je veel traditionele Hollandse huizen. Om te shoppen is het een waar paradijs op Aruba, de vele taxfree winkeltjes werken dat zeker in de hand.

Met een overvloed aan zon, zee en Caraïbische gastvrijheid krijgt dit tropische eilandparadijs een 10 voor ambiance, allure en aantrekkingskracht. Aruba, het kleinste van de ABC-eilanden, heeft grote ambities. Het eiland biedt een verrassende verscheidenheid aan luxe resorts, schitterende casino's en dag en nacht levendig amusement. Ontdek Aruba tijdens een off-road avontuur. Met de Shake-n-bake-tour kunt u lekker bruin worden terwijl je schommelend in een open terreinwagen de Arubaanse binnenlanden verkent. De onderwaterwereld van Aruba is voor iedereen toegankelijk. Is scubaduiken niets voor je, wandel dan met een duikhelm over de oceaanbodem. Of blijf je liever helemaal droog? Verken dan de diepte in een onderzeeër.